RSS FeedsSpectaculaire El Clásico eindigt in een gelijkspel (FCUpdate.nl Real Madrid)

3 december 2016 18:20:26

Spectaculaire El Clásico eindigt in een gelijkspel (FCUpdate.nl Real Madrid)

Barcelona heeft in het eigen Camp Nou niet van Real Madrid weten te winnen. Na een moeizame eerste helft kwam de Catalaanse ploeg via Luis Suárez snel tot scoren in de tweede helft. Na de openingstreffer ging Barça alleen maar beter spelen, en lukte het Real Madrid niet om het heft in handen te nemen. Via een keiharde kopbal van Sergio Ramos kwam Real Madrid in de 90ste minuut toch op gelijke hoogte. De eindstand was dus 1-1 en en Real behoudt haar voorsprong op Barcelona.

20 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Primera Division > Real Madrid

Rake kopbal van Ramos laat Barcelona in mineur achter (Voetbalzone Real Madrid)
Real Madrid slaat aanval Barça dankzij late goal Ramos af (VoetbalPrimeur Real Madrid)