RSS FeedsNSC Nijkerk wint van SC Genemuiden (Omroep N)

3 december 2016 16:55:53

NSC Nijkerk wint van SC Genemuiden (Omroep N)

De wedstrijd NSC Nijkerk - SC Genemuiden startte om 14:30 uur zaterdag 3 december. NSC Nijkerk kwam binnen een minuut op voorsprong via Termelez die de bal goed binnen schoot na een mooie aanval via De Ridder en Cornelisz. SC Genemuiden drukte NSC daarna naar achteren en kreeg daar een paar grote mogelijkheden. NSC mocht zijn keeper dankbaar zijn vanwege zijn goede reddingen. De thuisclub kreeg later zelf nog een grote kans om de 2-0 te maken, maar De Ridder kopte helaas naast. In de tweede helft kwam Genemuiden wat sterker uit de kleedkamer, maar weer waren er kansen over en weer maar viel er geen doelpunt. De thuisclub boekte een sensationele overwinning op SC Genemuiden met 1-0.

19 viewsCategorie: Algemeen > Binnenland > Gelderland

Fysiotherapeuten in Eibergen `gezond tillend` over naar nieuwe stek (Twentse Courant Tubantia Achterhoek)
6 december: Internetcafé in Bibliotheek Groesbeek (De Groesbeek)