RSS FeedsVVV-Venlo - Telstar 1-1 (VVV-Venlo.nl)

2 december 2016 23:42:18

VVV-Venlo - Telstar 1-1 (VVV-Venlo.nl)

Op vrijdagavond 2 December stond er voor Maurice Steijn en zijn technische staf een thuiswedstrijd op het programma. In het Seacon - Stadion de Koel -  waren de Venlonaren gastheren voor Telstar. In de opstelling vond er geen wijziging plaats ten opzichte van de wedstrijd tegen RKC Waalwijk. Dezelfde elf mannen betraden dus het veld van in Venlo. Het eerste wapenfeit was voor VVV-Venlo. In de 3e minuut was het Roel Janssen die na een corner van Clint Leemans, een meter overkopte. Helaas trof deze kopbal geen doel, maar de intentie van de geelzwarten was duidelijk. Acht minuten later wisten de Venlonaren de aanvallende drang weer te vinden en door een goede aanval kreeg Post een kans op de 1-0, maar Zonneveld bracht redding.  In de 14e minuut was het VVV-Venlo dat wederom een kans kreeg om de score te openen. Vito van Crooij ging achter de bal staan en loste een schot dat gepareerd werd door keeper Zonneveld. Het zou een van de laatste acties zijn van Zonneveld zou in de 16e minuut blijken. Vito van Crooij werd weggestuurd en in een één-op-één duel met de keeper, maakte Zonneveld volgens scheidsrechter Oostrom een overtreding die niet door de beugel kon: Zonneveld kreeg daarop de rode kaart gepresenteerd van scheidsrechter Oostrom. In de 29e minuut volgt het eerste gevaar van de Witte Leeuwen wanneer Mahmudov achter de bal gaat staan. De vrije trap leek over te gaan maar de bal belandde op de lat, waardoor de Venlonaren met de schrik vrijkwamen. Het was voor VVV-Venlo daarna de beurt om weer het offensief in te zetten. In de 39e minuut schampte Opoku een kopbal en ging de bal naast, maar in de 46e minuut van de eerste helft was het toch raak voor VVV-Venlo. Een prachtige voorzet van Seuntjens werd goed aangenomen door Opoku, die daarna met links uithaalde: 1-0! Kort daarna floot Oostrom voor het einde van de eerste helft en mochten we met een 1-0 voorsprong de rust in. De tweede ...

19 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie > VVV-Venlo

NEC-coach Hyballa tevreden over `het voetbalproces` (AD Sportwereld VVV-Venlo)