RSS FeedsRobben leidt Bayern München naar koppositie (Sport1 Voetbal)

2 december 2016 22:44:16

Robben leidt Bayern München naar koppositie (Sport1 Voetbal)

Arjen Robben heeft Bayern München vrijdag weer naar de koppositie van de Bundesliga geleid. Met een doelpunt en een assist was de Nederlandse aanvaller van grote waarde in de uitwedstrijd tegen FSV Mainz: 1-3. Op basis van een iets beter doelsaldo heeft Bayern de eerste plaats weer overgenomen van RB Leipzig, dat zaterdag Schalke 04 ontvangt. Beide clubs staan op dertig punten. Robben stond voor het eerst weer aan de aftrap sinds hij drie weken geleden geblesseerd uitviel bij het Nederlands elftal in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Luxemburg. De Duitse kampioen kwam al binnen vijf minuten op achterstand via Jhon Córdoba. Het antwoord van Bayern volgde snel. Robben bediende Robert Lewandowski, die de gelijkmaker binnenschoot. Robben zelf tekende na twintig minuten voor de 1-2, door een voorzet van Thomas Müller met een artistieke duik in het doel te koppen. Daar bleef het lang bij, tot Lewandowski in blessuretijd uit een vrije trap de wedstrijd besliste.

10 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Feyenoorder Van der Heijden niet bang voor broer Pogba (Voetbal Centraal)
Lof uit Groningen voor Ajacied: `Op zo`n leeftijd wel bijzonder` (Soccernews.nl)