RSS FeedsHet geelzwart rondom VVV-Venlo - RKC Waalwijk (VVV-Venlo.nl)

30 november 2016 19:02:21

Het geelzwart rondom VVV-Venlo - RKC Waalwijk (VVV-Venlo.nl)

Na de 0-2 overwinning van VVV-Venlo uit bij Almere City FC was het drie dagen later alweer tijd voor een thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk. Tijdens deze wedstrijd waren voor het eerst de VVVideoWalls live te zien in Seacon Stadion - De Koel -. Na 90 minuten stond er 4-0 op het scorebord en dus bleven de 3 punten in Venlo. Tijdens thuiswedstrijden bij VVV-Venlo is er altijd genoeg te beleven voor- en na de wedstrijd, maar ook in de rust. Uiteraard liepen er ook deze thuiswedstrijd weer enkele KoelKids, aan de hand van onze spelers, het veld op. Deze keer waren dat Jesse Dekker, Stijn Bertrams, Cas Vaessen, Kes de Boer, Nana de Boer, Kay Janssen, Jesper Evers, Jesse Vijver, Jasper Ebus, Max Huibers, Tim Huibers.  Voor de wedstrijd werd onze hoofdsponsor Seacon welkom geheten. Zij kwamen met ruim honderd collega´s kijken naar VVV-Venlo - RKC Waalwijk. In de rust werd er door vijf supporters weer fanatiek geschoten op het doek van Holland Casino. Dit keer konden we maar liefst 3 winnaars feliciteren. Hessel Hermans won het try out pakket. Daniël Kolbe en Jeroen de Klein wonnen het diner voor vier personen. Wil jij ook een keer deelnemen aan de (rust)activiteiten? Houdt dan onze Facebookpagina in de gaten en meld je aan.  Ook de Doelpunten bokaal vond weer plaats waarbij jeugdspelers van PartnerClub GFC´33 uit Grubbenvorst vanaf de stip mochten proberen te scoren. Robin Mom (2) en Mert Bos, Kyra van Leeuwe, Jasper Relouw alsmede Pim van Schendelen scoorden ieder een punt tegen jeugddoelman Rik Wijers van VVV-Venlo O15. GFC`33 staat hiermee op een gedeelde 3e plaats in het voorlopig tussenklassement. Na afloop van de wedstrijden werd WedstrijdPartner Masita op het podium geroepen. Zij kregen uit handen van Opoku een fles wijn. Ook WedstrijdCateringPartner Rita´s Molukse Keuken, die alle sponsoren had voorzien van een heerlijk bord eten, werd op het podium geroepen. Zij ontvingen een gesigneerde bal. In h ...

24 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie > VVV-Venlo

Clubs: Reactie Van Praag is ontluisterend (AD Sportwereld VVV-Venlo)
NEC oriënteert zich op Arabische investeerders (AD Sportwereld VVV-Venlo)