RSS FeedsMonaco laat dure punten liggen in titelstrijd (Sport1 Voetbal)

29 november 2016 23:15:06

Monaco laat dure punten liggen in titelstrijd (Sport1 Voetbal)

AS Monaco heeft dinsdag in de strijd om de koppositie in de Franse voetbalcompetitie twee punten verspeeld. De ploeg van trainer Leonardo Jardim gaf in de uitwedstrijd tegen Dijon kort voor tijd een voorsprong uit handen. Het duel eindigde in 1-1. Lang leek het er dinsdag op dat Monaco minimaal voor één dag de ranglijst in de Ligue 1 zou mogen aanvoeren. Guido Carrillo opende in de zeventiende minuut de score. Monaco hield stand tot drie minuten voor tijd. Frederic Sammaritano zorgde ervoor dat de thuisploeg toch nog een punt overhield aan de wedstrijd.

31 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Nederlandse clubs uitten kritiek op Van Praag: `Gaat alle perken te buiten` (Soccernews.nl)
AS Monaco geeft voorsprong weg bij Dijon (AD Sportwereld Buitenlands Voetbal)