RSS FeedsAjax ontsnapt in Deventer en wint ruim in kaartrijk duel (AD Sportwereld RKC Waalwijk)

28 augustus 2016 16:39:14

Ajax heeft zondagmiddag voorkomen dat het al vroeg in het seizoen in een crisis is beland. Het elftal van trainer Peter Bosz won de uitwedstrijd bij Go Ahead Eagles met 3-0.Davy Klaassen scoorde twee keer in de eerste helft. Nemanja Gudelj tekende in de 62ste minuut voor 3-0. Go Ahead Eagles miste in de 21ste minuut nog een mooie kans om op voorsprong te komen. Doelman André Onana van Ajax stopte de strafschop van Leon de Kogel.Ajax kon het succesje in Deventer goed gebruiken na de tegenvallende resultaten tegen Willem II (1-2), Roda JC (2-2) en FK Rostov (1-4).

7 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie > RKC Waalwijk

Juninho Bacuna: Er kwam na rode kaart veel emotie los (AD Sportwereld RKC Waalwijk)
Kleine zege MVV bij Achilles`29 (AD Sportwereld RKC Waalwijk)