RSS FeedsGA Eagles - VVV-Venlo 0-3 (VVV-Venlo.nl)

12 februari 2016 22:02:28

GA Eagles - VVV-Venlo 0-3 (VVV-Venlo.nl)

Op vrijdag 12 februari stond er voor de mannen van Maurice Steijn en zijn technische staf wederom een uitwedstrijd op het programma. In de Adelaarshorst in Deventer was Go Ahead Eagles die avond de tegenstander van onze geelzwarten. Beide teams snakten naar een overwinning om zo de aansluiting met de top van de Jupiler League te behouden. Onze trainer had dezelfde basiself als tegen Sparta Rotterdam op het wedstrijdformulier ingevuld, dus was er wederom plaats voor Haagen en Paulissen in de startende elf. De Venlonaren gingen voortvarend van start en na 7 minuten waren er twee corners in korte tijd te noteren. Bij een van die corners viel de bal pardoes voor de voeten van Post, maar zijn inzet werd onderweg aangeraakt en daarmee was het eerste gevaar voor keeper Zwarthoed geweken. 5 Minuten later weer een grote kans voor de Venlonaren, maar de snelle uitbraak via Paulissen strandt voortijdig. Daarna volgt een slechte uittrap van Zwarthoed, die bal wordt door Nijholt gecontroleerd en hij speelt Van Crooij aan. Die maakt geen fout oog in oog met Zwarthoed en zo staat het 0-1!   De Eagles proberen deze tik snel te boven te komen en met een vrije trap vanaf 25 meter dient hun eerste kans zich aan. Maar Deckers is op zijn hoede en redt stijlvol op de inzet. Daarna wordt er door beide teams op het scherp van de snede geduelleerd en scheidsrechter Van der Kerkhof laat veel toe, waardoor er een levendige wedstrijd ontstaat. Vooral Rutten en Post staan hun mannetje op verdedigend gebied en ze laten de Eagles aanvallen regelmatig stranden. Vooral doelpuntenmaker Van Crooij is een ware plaaggeest voor de Deventer verdediging en hij komt meermaals dreigend opzetten. Net na het half uur voert hij een aanval te ver door en strandt hij in de vijandelijke zestien. Even later is het weer van Crooij na een snelle counter, maar hij houdt in en ook nu weet hij niet in scoringspositie te komen. In de blessuretijd van de eerste helft is Go Ahead nog eenmaal gevaa ...

76 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie > VVV-Venlo

VVV`er Steijn: `Trainers krijgen vaak te weinig tijd` (FCUpdate.nl VVV-Venlo)
Sparta zet volgende stap richting Eredivisie, VVV haalt NAC in (Soccernews.nl VVV-Venlo)